کد خبر 74128
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۷

در حالی که این روزها خبر ارائه طرح "استخدام فرزندان فرهنگیان در آموزش و پرورش" به مجلس مطرح‌ شده است، مشاور وزیر آموزش و پرورش عنوان می کند که این طرح فقط یک «ایده» از طرف فرهنگیان ‌است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، به رغم آنکه طی روزهای اخیر خبرهای جسته و گریخته‌ای درباره ارائه طرح «استخدام فرزندان فرهنگیان بازنشسته در آموزش و پرورش» به مجلس منتشر ‌شد، اما قاسم مستقیم مشاور وزیر و مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش، این خبر را رد کرد و آن را صرفاً یک ایده از جانب فرهنگیان دانست.

قاسم مستقیم در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا»، با تکذیب این خبر اظهار داشت: در دور چهارم سفرهای استانی اردبیل و همدان ملاحظه کردیم که به دلیل مدیریت صورت گرفته در سال 89، هیچ نیروی بلاتکلیفی به ما مراجعه نمی‌کند و تکلیف نیروهای تربیت معلم، نهضت سوادآموزی، حق‌التدریس‌ها و شرکتی‌ها مشخص شده است.

وی ادامه داد: افرادی که در جریان این سفرها به مسئولان وزارتخانه مراجعه کرده‌اند، عمدتاً همکاران فرهنگی  هستند که تقاضای نقل و انتقالات درون استانی دارن یا زوج‌های فرهنگی بازنشسته هستند که درخواست بکارگیری یکی از فرزندان خود را در آموزش و پرورش دارند.

مستقیم با اشاره به خلأ قانونی این درخواست فرهنگیان خاطرنشان کرد: به زوج‌های فرهنگی که چنین درخواستی دارند، اعلام کرده‌ایم که این مسئله نیاز به مجوز قانونی از طریق مجلس دارد و رأساً نمی‌توانیم چنین کاری کنیم؛ آنها نیز در پاسخ ما این نکته را مطرح کرده‌اند که این مسئله به عنوان یک طرح پیشنهادی از طرف وزیر آموزش و پرورش به مجلس ارائه شود تا امکان جذب فرزندان فرهنگیان بازنشسته در این وزارتخانه فراهم شود، بنابراین تاکنون چیزی را در این رابطه به طور رسمی اعلام نکرده‌ام.

* اولویت استخدام فرزندان فرهنگیان، تبعیض است/ استخدام، فقط در شرایط مساوی

پیش از این، نورالله حیدری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در اولویت قراردادن فرزندان فرهنگیان برای استخدام در آموزش و پرورش را مغایر قانون اساسی و تبعیض‌آمیز عنوان کرده بود؛ وی تأکید کرد: ماهیت طرح استخدام فرزندان فرهنگیان باید کاملاً مشخص شود، چنین طرحی قطعاً با قانون اساسی مغایرت دارد، چراکه ایجاد تبعیض در هر امری خلاف قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر با مسامحه و در شرایط کاملاً مساوی اولویتی برای جذب فرزندان فرهنگیان در نظر گرفته شود، ایرادی ندارد اما اگر بخواهند تنها استخدام آنها را در دستور کار قرار دهند، ایراد اساسی دارد.

البته علی عباسپور تهرانی‌فرد، رئیس این کمیسیون دیدگاه صریح‌تری نسبت به این موضوع داشته است؛ وی با تأکید بر اینکه در شرایط مساوی فرزندان فرهنگیان باید از اولویت بیشتری برای معلمی برخوردار باشند، گفت: باید زبده‌ترین افراد در شغل معلمی به کار گرفته شوند.

نماینده مردم تهران در مجلس، تأکید کرد: بر اساس ضوابط قانونی موجود هرگونه استخدامی باید از طریق برگزاری آزمون باشد، ضمن اینکه در قانون برنامه پنج ساله پنجم مزایای خاصی برای استخدام در نظر گرفته نمی‌شود، اما در شرایط مساوی می‌توان برای فرزندان فرهنگیان اولویت قائل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۹
    0 0
    طرحهای مشابه در تمام وزارتخانه ها داره اجرا میشه اما از بی اطلاعی و بی مسئولیتی برخی مسئولان وزارت آموزش و پرورش فرزندان این قشر که در کودکی باید دوری والدین و در سنین نوجوانی و جوانی نیز با دست خالی والدین و در پایینترین لایه های اقتصادی جامعه به سر میبرند حالا که باید کمی بهشون توجه بشه حرف از تبعیض میزنن!آخه اگه یه فرهنگی بازنشته بشه و فقط یک فرزندش بتونه جای اونو بگیره تبعیضه؟
  • جوان ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    0 0
    زمانی که دفترچه استخدام نفت و پتروشیمی اومد تمام شرایط رو به فرزندان این گروه اختصاص دادن ، مشکلی نیست ما قبول کردیم اما حالا که نوبت ما شده زمین و زمان دست به دست هم دادن که این کار باعث تبعیضه .
  • بیست ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    0 0
    من الان پدر ومادرم هر دو معلم باز نشسته هستند ولی من یک لیسانسیه بی کار اونقدر این مسئولین بی فکر هستند که فقط دنبال استخدام فرزندان جانباز و شاهد هستند انگار که فقط اونها بی کارند خوب بابا ما نخواستیم استخدام بشیم لااقل کن یک اولویتی قائل بشین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس